Encara vols (saber) més?

Temps difícils que van despertar consciències, també la meva. Havia tornat d’un Erasmus a Ca’Foscari di Venezia. Uns mesos a cavall entre Padua (on residia) i Venezia (on estudiava) van ser l’experiència definitiva per a fer un pas que serà decisiu per a la meva vida.

Amarat de la política italiana vaig interessar-me per les formacions d’esquerres, estudiant les seves propostes i examinant quina s’identificava més amb les idees que jo defensava, i finalment durant l’època del No a la guerra va arribar el meu compromís definitiu amb Esquerra Republicana a Sant Andreu de la Barca que tenia un cap ben visible, en Sebas.

Vaig ser número 2 a la candidatura d’ERC per Sant Andreu de la Barca a les eleccions municipals del 2003 i a partir del 2007 vaig ser el cap de llista fins al 2019, quan el company i amic Marc Giribet va agafar el relleu. 12 anys de regidor municipal a l’ajuntament. Orgànicament també reforço el meu compormìs amb el partit a nivell comarcal i nacional.

I actualment, diputat al Parlament de Catalunya des del gener del 2018.

Apassionat del futbol (de fet de l’esport) i de la vida. No crec en el més millor ni ens els números 1, simplement cada moment té el seu punt de plaer. La lectura el refugi. Cal pausa i reflexió.

Lluita per la justícia social, republicanisme com a solució política i vital. La independència és un camí no el destí. Emancipació social i col.lectiva.

Crec en la proposta, el diàleg i l’acord.