I ara, què estic fent?

Actualment faig de Diputat d’Esquerra Republicana al Parlament de Catalunya. A les eleccions del desembre de 2017 vaig anar al número 17 de la candidatura per Barcelona. I des de la constitució del Parlament després de l’es eleccions sóc Diputat. Esquerra Republicana junt amb Demòcrates i els i les independents de Catalunya Sí conformem el Grup Republicà al Parlament.

Sóc membre de les comissions parlamentàries de Treball, Afers Socials i Famílies, d’Educació i de Medi Ambient i sóc el portaveu del grup a la Comissió de Polítiques Digitals i Administració Pública. També formo part de la Comissió d’Estudi de les polítiques per a la millora de les condicions de vida de la Gent Gran. D’altra banda, he estat el portaveu a la Comissió d’Estudi del Treball Autònom i també portaveu de la Comissió de Peticions.

Dins del grup parlamentari porto temes relacionats amb treball, a més de molts altres temes que formen part del dia a dia de les comissions on formo part.

Milito a Esquerra Republicana des del 2003 i he ocupat diferents càrrecs orgànics al partit.

Tot el que sóc a nivell polític li dec a la fantàstica gent que milita, simpatitza o segueix a Esquerra Republicana al Baix Llobregat i l’Hospitalet, però sobretot als i les militants que, en un partit assembleari com el nostre, tenen la força per decidir qui els representa en una candidatura, i van decidir que avui estigui on estic representant-los tan bé com puc, just després de l’Anna Simó, de la que em considero fill polític (sense la seva confiança i suport res hagués estat possible), així com del company i amic Joan Tardà i el gran Sebas Santos (i sempre present l’amic Jordi Millán).